WordPress hjemmesider

Simple & avancerede hjemmesider i WordPress

Vi er specialister i WordPress hjemmesider

Vi er et webbureau med over 30 dedikerede medarbejdere, som ved alt om design og tidens trends, når det kommer til hjemmesider. Har i brug for specielle funktioner, har vi den nødvendige viden såvel som erfaring til at vælge det rigtige specialudviklede plugin til jer. Vi er eksperter i at udvikle WordPress hjemmesider – og det som WordPress ikke kan, udvikler og programmerer vi selv.

Få en hjemmeside i WordPress med unikt design

Når vi designer hjemmesider, tager vi altid udgangspunkt i den enkelte kundes virksomhed samt deres målgruppe. Derfor er det vigtigt for os at vide, hvad I skal bruge hjemmesiden til. Er det “blot” et professionelt, online visitkort? Ønsker I at få nye kunder via hjemmesiden? Skal kunden kunne booke tid direkte eller købe produkter?

Sammenlagt mere end 100 års erfaring!

Sammenlagt har vi mere end 100 års erfaring – hvilket er vores garanti til jer om, at vi kan være jeres professionelle sparringspartner. Vi vil gøre alt for, at I får en WordPress hjemmeside, som I kan være stolte af.

Hvorfor en hjemmeside i WordPress?

WordPress er verdens mest udbredte CMS system. Dette gør det til den bedste platform for jeres nye hjemmeside. Alle projekter er specielt fremstillet til den enkelte kunde, derfor er intet projekt for stort til at vi kan løfte opgaven.

Fremstår din WordPress hjemmeside professionelt?

Vi hjælper alle typer virksomheder med at skabe nye muligheder for deres brand.

Hør om vores ideer og mulighederne for at gøre jeres virksomhed mere personlig og professionel overfor jeres kunder.

Kontakt os

 

Hvordan får jeg mest ud af min WordPress løsning?

Mobiltelefoner & Tablets

Vi mobiloptimerer alle vores WordPress hjemmesider
Det er vigtigt, at jeres hjemmeside er tilpasset alle skærmstørrelser, da flere og flere folk tilgår internettet med deres mobile enheder. Hjemmesiden skal være let at læse både på en computer, en tablet og en smartphone. Derfor mobiloptimerer vi alle hjemmesider og webshops, så de let kan læses – uanset hvilken enhed brugeren anvender.

 

50% af trafikken på nettet foretages med en mobiltelefon eller en tablet

Gratis Support

Redigér selv i tekst og billeder på jeres hjemmeside
I får et login til hjemmesiden med mulighed for selv at rette i tekst og billeder. Har I brug for yderligere hjælp, er I altid velkommen til at kontakte os. Vores support-afdeling er kun ét opkald væk.

Vi har også mulighed for at give fjernstyret support, hvis der skulle opstå problemer med fx. at få mailen til at virke på en ny PC.

Året rundt sidder vores dygtige og tålmodige supportere klar til at hjælpe jer, hvis I har spørgsmål til jeres WordPress hjemmeside.

Prisen for en hjemmeside i WordPress

Prisen på en ny hjemmeside i WordPress varierer afhængig af funktioner, design og layout.
Selve WordPress systemet er gratis at installere og bruge. I betaler derfor kun for opsætning og design af hjemmesiden.
Vores priser er både konkurrencedygtige og fair.

Vær opmærksom på “gratis” hjemmesider, når du sammenligner priser
En del webbureauer tilbyder “gratis” hjemmesider, men binder til gengæld deres kunder i lange og ofte dyre abonnementer.
En “gratis” hjemmeside kan derfor hurtigt koste langt mere end en hjemmeside, hvor man betaler for design, programmering og opsætning.

Vi hjælper gerne med at sammenligne tilbud og give et ærligt bud på den bedste løsning.

WordPress CMS

Alle vores hjemmesider bliver produceret i WordPress, som er et meget brugervenligt CMS system. WordPress er det mest udbredte CMS system i verden – over 30% af alle hjemmesider i verden er baseret på WordPress. Så du vil være i godt selskab.

WordPress er meget nemt og intuitivt at bruge. Samtidigt er WordPress fra starten af optimeret til søgemaskineoptimering (SEO), hvilket er en stor fordel ved at få lavet en hjemmeside i WordPress.

WordPress er let at betjene
Kan I skrive en e-mail kan I også arbejde med WordPress.

Hosting & drift

Vi overvåger aktivt jeres hjemmeside – helt uden at I behøver at bekymre jer om det.

Hjemmesiden vil derfor altid være 100% sikker hos Standoutmedia.

Både hosting og teknisk support er inkluderet i den faste pris. På den måde kommer der ingen kedelige overraskelser.

Hvilken hosting passer bedst til jeres hjemmeside? Det afhænger af ønsket om pladsforbrug, hastighed m.m. Alle WordPress hjemmesider hostet hos Standoutmedia har 24 timers overvågning og daglig backup.

Vi hoster over 3000 hjemmesider og webshops på nogle af de hurtigste og sikreste servere på markedet.

Lad os høre fra dig!

Jannie Villerup

Kunderådgiver & Creative Director
jv@standoutmedia.dk

Man. – fre. : 9.00 – 16.00
Tlf. er lukket ml. 11.30 – 12.00

Vores ydelser

Wordpress hjemmeside Udtalelse fra kunde
Wordpress hjemmeside

Standoutmedia ER Danmarks flinkeste webbureau!!!

Der er altid super service, hjælpsomhed og smil, når man er i kontakt med Standoutmedia. De ansatte er søde og imødekommende. Hjemmesiden bliver lavet i et fint og hyggeligt samarbejde. Hos Standoutmedia bliver der lagt vægt på kundens ønsker og drømme om en ny hjemmeside.

- Zoneterapeut Rikke Berg, 5/5 stjerner