WordPress hjemmeside

Simpel eller avanceret?
Skil dig ud fra mængden som en stribet elefant

Vækst din virksomhed med en skræddersyet WordPress hjemmeside

Din hjemmeside er den altafgørende destination på brugernes digitale kunderejse. Det er her, du skal fange og fastholde deres opmærksomhed og overbevise dem om, at netop du skiller dig ud fra mængden.

Med en skræddersyet WordPress hjemmeside, der er tilpasset dine behov og ønsker, får du de bedste muligheder for at gøre forbipasserende brugere til faste kunder.

Har du det lille twist, der får kunderne til at huske dig?

Vi leverer præcis det webdesign og de funktioner, der matcher dine behov. Med et twist, når det er nødvendigt. Uanset om din virksomhed har brug for en standardløsning eller et specialudviklet site, leverer vi en WordPress hjemmeside med:

 • Tilpasset design – eller lækre templates
 • Byggeklodser vi selv har konstrueret, som kan justeres efter dine behov
 • Unikt kontrolpanel, der er nemt at navigere i
 • Brugervenligt og overskueligt formularmodul

Lad vaskeægte WordPress specialister bygge din hjemmeside

WordPress – verdens mest udbredte CMS system – er en brugervenlig og fleksibel platform med gode muligheder for online markedsføring og søgemaskineoptimering.

Vores dedikerede medarbejdere er specialister i WordPress med stor erfaring og viden om design og vigtige tendenser.

Et af vores vigtigste forretningsområder er udvikling af WordPress hjemmesider – og det WordPress ikke allerede kan, udvikler og programmerer vi selv, hvis du har brug for specielle funktioner.

Do you dare to stand out?

Vi hjælper store som små virksomheder med at skabe nye muligheder for deres brand.

Hør vores ideer til hvordan din virksomhed kan skille sig ud fra konkurrenterne og fremstå personlig og professionel.

Lad os høre fra dig på 70 70 26 80 eller udfyld formularen.

Hør mere om vores WordPress hjemmesider

 

Hvordan får jeg mest ud af min WordPress løsning?

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

WordPress er verdens mest udbredte CMS system og en platform, der gør det nemt at promovere din forretning i form af SEO og online marketing. Hos Standout får du en WordPress hjemmeside, der er:

 • Optimeret til alle typer enheder og skærmstørrelser
 • Lynhurtig – vores udviklere nørder hastighed på daglig basis
 • Forberedt til SEO

Hvad får jeg med i løsningen?

 • Gratis support – på telefon og via fjernsupport, hvis mailen fx driller på den nye PC
 • Login og mulighed for selv at redigere indhold i et intuitivt og brugervenligt system
 • Brugervenlig og hastighedsoptimeret Cookie Manager, der overholder GDPR kravene
 • Hosting og drift på nogle af markedets hurtigste og sikreste servere
 • 24 timers overvågning og daglig backup

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Prisen på en ny hjemmeside i WordPress varierer afhængig af dine ønsker til funktioner, design og layout. Selve WordPress systemet er gratis at installere og bruge, og du betaler derfor kun for opsætning og design af hjemmesiden. Vores priser er både konkurrencedygtige og fair.

En del webbureauer tilbyder “gratis” hjemmesider, men binder til gengæld deres kunder i lange og ofte dyre abonnementer. En “gratis” hjemmeside kan derfor hurtigt koste langt mere end en hjemmeside, hvor man betaler for design, programmering og opsætning. Vi hjælper dig gerne med at sammenligne tilbud og give et ærligt bud på den bedste løsning.

Gør som mere end 3000 andre danske virksomheder

Siden 2009 har vi leveret hjemmesider til mere end 3000 danske virksomheder. Vi betragter os selv som håndværkere og knokler dagen lang for at levere ordentlige produkter til vores kunder. Vi benytter os ikke af outsourcing – alt klares inhouse for at sikre ordentlige arbejdsforhold samt klar kommunikation og projektledelse.

Vores webafdeling koncentrerer sig om en ting – WordPress hjemmesider – for at sikre, at du får et produkt, der garanteret virker. Vores support svarer inden for 20 sekunder og vores løsninger bygges, så der altid er mulighed for udvikling og tilføjelse af funktionalitet.

Når din nye hjemmeside er i luften, står vores skarpe hold af Marketing Managers og SEM Specialister klar til hjælpe dig med at løfte din forretning yderligere igennem

 • Søgemaskineoptimering
 • Tekstforfatning
 • Markedsføring på Google Ads, Facebook & LinkedIn
 • Sporing og analyse af trafik og data

En sikker investering hos et stabilt bureau

Vi er de blandt de dygtigste på markedet – uden at være de dyreste. Med et WordPress hjemmeside design fra Standout får du et website, der skiller sig ud fra mængden og hjælper dig med at få kunder, samtidig med at du er garanteret et ordentligt produkt og fremragende service. Vi leverer det vi lover, og vi er tilgængelige, når du har brug for os.

Kom i trygge hænder under hele processen

Når vi designer en hjemmeside, afdækker vi dine ønsker og krav til websitets design og funktionalitet og hvem målgruppen er. Vi er imødekommende og så lydhøre, at man skulle tro vores ører var på størrelse med en elefants.

Et projekt består typisk af en analysefase, en designfase, en udviklingsfase og en implementeringsfase. Når sitet er færdigudviklet og live, oplæres du eller dine kernemedarbejdere i den daglige drift og brug af din nye WordPress hjemmeside. Efterfølgende står vores dygtige og servicemindede hold af supportere klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer.

Vores ydelser

Wordpress hjemmeside Udtalelse fra kunde
Wordpress hjemmeside

Standoutmedia ER Danmarks flinkeste webbureau!!!

Der er altid super service, hjælpsomhed og smil, når man er i kontakt med Standoutmedia. De ansatte er søde og imødekommende. Hjemmesiden bliver lavet i et fint og hyggeligt samarbejde. Hos Standoutmedia bliver der lagt vægt på kundens ønsker og drømme om en ny hjemmeside.

- Zoneterapeut Rikke Berg, 5/5 stjerner