Webshop løsning, der virker

Få en webshop, der skiller dig ud fra mængden

Vækst din webshop med en funktionel WooCommerce løsning

Design og funktionalitet i din webshop er afgørende for, om den bliver den endelige destination for brugerens digitale købsrejse. Dine kunder skal nemt og hurtigt kunne gennemføre et køb – og få en positiv oplevelse af, at du skiller dig ud fra mængden. Vi har lagt et bjerg af udviklingstimer i WooCommerce, så vi kan bygge en webshop løsning til dig, der giver dine kunder den bedste oplevelse og sikrer, at de vender tilbage.

Skalerbar webshop – der kan integreres med alt

Vores webshop løsninger er modulbaserede, så vi kan udvikle og skalere din e-handel i den takt, du ønsker. Systemet kan løbende udvides efter behov. Vi hjælper dig gerne med en plan for, hvordan du bedst vækster din shop og sikrer, at din hosting tilpasses din vækstrejse.

Har din webshop det lille twist, der får kunderne til at vende tilbage?

I tæt samarbejde med dig udvikler vores grafikere et unikt og brugervenligt design til din webshop, som tager udgangspunkt i din virksomhed og målgruppe. Med et twist, når det er nødvendigt.

Integrationer til vores webshop løsning

e-conomic

billysbilling

Do you dare to stand out?

Vi hjælper store som små virksomheder med at skabe nye muligheder for deres brand. Hør vores ideer til hvordan din webshop kan skille sig ud fra konkurrenterne og fremstå personlig, professionel og brugervenlig. Lad os høre fra dig på 70 70 26 80 eller udfyld formularen.

Hør mere om vores webshop løsninger

 

Godkendelsesprocess

Vi guider jer gennem godkendelsesproceduren og hjælper jer med at blive godkendt af NETS

Konverteringsoptimeret shop

For at du kan få succes med din webshop, skal den være lige så gennemtænkt som en fysisk butik. Der er en grund til, at supermarkedet stiller slagtilbuddene lige ved indgangen og placerer mælken længst væk. Vores mange års erfaring med at bygge webshops, der konverterer, er integreret som standard i vores løsninger. Det betyder, at du får en brugervenlig og konverteringsoptimeret webshop fra start med funktioner som onestep checkout og instant search, der viser produkter, mens brugeren søger og som blandt andet understøtter stavefejl.

Søger du noget ud over det sædvanlige?

Vores mange års erfaring betyder, at vi efterhånden har prøvet det meste inden for udvikling af specialfunktioner. Der er ingen begrænsninger: hvis du har særlige krav til din webshop, finder vi en løsning – eller udvikler den selv. Vi tilbyder blandt andet webshops, der kan håndtere:

  • Tilmelding til kurser
  • Booking af hotel, restaurant eller behandlinger
  • Billetsystemer med QR koder
  • Abonnementsløsninger og digitale medlemskaber
  • Rabatfunktioner
  • Mailflows, der kan tilpasses brugerens købsproces

For de store spillere: belastningstests og Black Friday support

Drift og hosting af din shop tilpasses dine behov. Vi kan håndtere selv store multinationale webshops med +50.000 produkter og har succesfuldt gennemført belastningstests på op til 800 ordrer i minuttet. Vi har udviklet et plugin, der gør at du nemt kan køre Black Friday kampagner, og på selve dagen sidder et dedikeret webhold klar og sikrer, at vores webshopkunder kommer godt igennem Black Friday.

Du er i trygge hænder under hele processen

Designet af din webshop løsning tager udgangspunkt i dine ønsker og krav til funktionalitet og hvem din målgruppe er. Vi imødekommer dine ønsker og er så lydhøre, at man skulle tro vores ører var på størrelse med en elefants.

Projektet omfatter typisk en analysefase, en designfase, en udviklingsfase og en implementeringsfase. Når shoppen er færdigudviklet og live, oplæres du eller dine kernemedarbejdere i den daglige drift og brug af din nye WooCommerce shop. Efterfølgende står vores dygtige og servicemindede hold af supportere klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer. Har du en eksisterende shop, kan vores systemer håndtere import af data fra din gamle løsning eller leverandørdatabaser.

Følg mere end 300 andre danske virksomheders eksempel

Siden 2009 har vi leveret webshop løsninger til mere end 300 virksomheder. Vi anser os for håndværkere og arbejder benhårdt dagen lang for at levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Vi outsourcer ikke – alt klares inhouse for at sikre klar kommunikation og projektledelse samt ordentlige arbejdsforhold.

Vores webafdeling koncentrerer sig om WordPress hjemmesider og WooCommerce shops – for at sikre, at du får et produkt, der garanteret virker. Supportafdelingen besvarer telefonen på under 20 sekunder (99% af gangene) og vi bygger vores løsninger, så det altid er muligt at udvikle og tilføje funktionaliteter.

Vores webshop løsninger i WooCommerce er sat op til søgemaskineoptimering fra starten, og din virksomhed er derfor godt klædt på til at komme i gang med at klatre op i Googles resultater – og vores erfaring viser, at SEO er den vigtigste komponent til at få succes med e-handel. Når din nye webshop løsning går live, står vores skarpe hold af SEM Specialister og Marketing Managers parat til hjælpe dig med at vækste din virksomhed yderligere igennem:

Spørgsmål & svar om vores webshop løsning

Hvorfor skal jeg vælge en WooCommerce løsning?

WooCommerce er verdens mest populære webshopsystem, udviklet og drevet af dem, der udvikler og driver WordPress. På grund af størrelsen på systemerne integrerer de med næsten alt som standard, resten sørger vi for at udvikle og programmere.

Hvad er WooLab?

Mange af de integrationer og ekstra funktionaliteter, der findes til WooCommerce, er betalingsløsninger med mangelfuld eller ingen support. Derfor har vi udviklet WooLab, der sikrer køreklar integration mellem WooCommerce og alle større betalings- og fragtløsninger, samlet i ét gnidningsfrit modul.

Har du ønsker til funktioner, der ikke findes allerede, findes det sandsynligvis i WooLab – og hvis det ikke gør, udvikler vi det til dig. Vores support sidder klar til at hjælpe dig i gang med integrationen og videre, hvis noget driller undervejs.

Hvilke betalingsløsninger understøtter jeres webshop løsninger?

Vores webshop løsninger kan understøtte betaling med kreditkort, PayPal, VISA, Dankort, faktura, Mobilepay og EAN. Der er forskellige løsninger og betalingsgateways – vi hjælper jer med at finde den, der passer til jeres behov. Vi hjælper jer også gerne med at opsætte en indløsningsaftale med NETS.

Se mere om de forskellige betalingsløsninger i WooCommerce her.

Vores ydelser

webshop løsning Udtalelse fra kunde
webshop løsning

De får mine bedste anbefalinger.

Standoutmedia får 5 stjerner af mig. De har forvandlet vores webshop fra Udyret til Skønheden.
Deres service er helt i top, og ligegyldigt hvor stort eller lille problem jeg beder om hjælp til, er de altid søde og tålmodige til at hjælpe.

- Nordisk Saltskrub, 5/5 stjerner