Webshop løsning

Woocommerce giver ubegrænsede muligheder

En funktionel webshop løsning

Vores udviklere har brugt tusindvis af arbejdstimer på at lave den bedste webshop løsning, som vi benytter til alle vores nye kunder. Løsningen er optimeret til, at kunder i jeres webshop nemt og hurtigt kan gennemføre et køb – og samtidigt får en positiv oplevelse.

Vi laver et unikt design til jeres webshop løsning

I samarbejde med en af vores grafikere udvikles et unikt design til jeres nye webshop løsning. Vi tager altid højde for brugervenlighed, når vi laver vores designs, og de udarbejdes altid med baggrund i jeres virksomhed og målgruppe.

Udvidelse af webshoppen

Med vores webshop løsning har I i princippet ubegrænsede muligheder for at udvikle jeres e-handel i den takt, I ønsker. Systemet er modulbaseret, hvilket betyder, at det løbende kan udvides efter behov.

Nem produkt import fra jeres webshop løsning

Vi har desuden udviklet systemer, som let kan overføre data fra jeres gamle webshop løsning eller leverandørdatabaser. Dette system gør det nemt at trække alle jeres produkter ind i den nye webshop med minimalt besvær.

Integrationer til vores webshop løsning

e-conomic

billysbilling

Flere betalingsmuligheder i din webshop

En Woocommerce webshop kan håndtere flere betalings muligheder.
Derfor er det muligt at angive, hvilken betalingsmetode I ønsker jeres kunder skal vælge i mellem. Det kan fx. være Mastercard, VISA, Dankort, faktura eller Mobilepay.

De fleste webshop løsninger arbejder med faktura, kreditkort og Dankort. Derudover kan I bl.a. vælge EAN til offentlige kunder eller faste abonnement betalinger.

Se vores referencer

 

Godkendelsesprocess

Vi guider jer gennem godkendelsesproceduren og hjælper jer med at blive godkendt af NETS

Vi optimerer din webshop løsning – så den sælger

Søgemaskineoptimering af webshop

Vores erfaring viser, at søgemaskineoptimering er den vigtigste komponent til at få succes med e-handel. Det giver flere besøgende til din webshop – og derfor potentielt flere kunder. Vores webshop løsning i Woocommerce er allerede sat op til søgemaskineoptimering ud af pakken, og med en webshop i Woocommerce kommer I allerede godt fra start.

Vi er eksperter i søgemaskineoptimering og digital markedsføring. Vi kan hjælpe jer med at få salget kørende, når jeres nye webshop er klar.

UX optimering af webshop

Når I har defineret jeres webshop løsning, er optimering af brugeroplevelsen (User Experience, forkortet UX) et meget vigtigt område. Brugeroplevelsen er utrolig vigtig for antallet af konverteringer, da et brugervenligt website gør det meget nemmere for kunder at købe de produkter, de er interesseret i.

Jeres Woocommerce webshop løsning er allerede sat op efter gængse UX-metoder, men afhængigt af produkter og målgruppe kan vi hjælpe jer yderligere med UX-optimering af webshoppen. Det kan bl.a. være at gøre checkout-fasen så effektiv og letforståelig som mulig. På den måde kan vi hjælpe med at sikre jeres succes med e-handel.

Kontakt os og hør mere

 

Betalingsmulighederne i vores webshop løsning

Fakturabetaling

Jeres nye webshop løsning understøtter naturligvis betaling med faktura.
Jeres kunder vil med denne løsning automatisk modtage en faktura fra systemet, når de har gennemført et køb i webshoppen. De fleste e-handlere afventer med at sende kundens ordre, til kundens betaling er registreret i banken.

Dette er den simpleste løsning at komme igang med. Vi skal blot have jeres kontonummer, derefter kan vi sørge for, at jeres webshop sender de rigtige bankinformationer til jeres kunder.

STRIPE

– Betaling med kreditkort og Visa Dankort
Stripe er gratis at oprette. Derfor er det umiddelbart den billigste måde at komme hurtigt i gang med at modtage kreditkortbetalinger. Med Stripe kan jeres Webshop løsning inden for få timer modtage alle de internationalt anerkendte korttyper, som f.eks. VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Eurocard etc.

Stripe tager et beløb for hver betaling, der modtages. Dog har de ingen faste månedlige eller årlige omkostninger.
Vi hjælper jer igennem oprettelsesprocessen og integrerer Stripe gratis i jeres nye webshop løsning.

Læs mere om Stripe her.

NETS / Quick Pay

– Betaling med kreditkort, Dankort og Visa Dankort
Mange danske webshops tilbyder betaling med Dankort samt internationale kreditkort. Denne løsning kræver dels en indløsningsaftale med NETS / TELLER og dels en betalingsgateway, som sender betalinger fra jeres webshop til NETS / TELLER.

Vi anbefaler Quickpay som betalingsgateway.
For at komme igang med Quickpay, bør I kontakte os i Standoutmedia for at få hjælp og vejledning.

Betalingskort

Kreditkort
Udover en aftale med Dankort / NETS kan I vælge, at jeres shop også skal modtage andre kreditkort. Dette kræver en tillægsaftale med for eksempel TELLER for at behandle internationale kreditkort.

TELLER administrerer begge typer aftaler, og I kan ansøge her.

I ansøgningsprocessen vælger I, om I kun vil modtage Dankort eller både Dankort og øvrige kreditkort.

Dankort
NETS er de eneste, som kan gennemføre Dankort-betalinger. Du skal derfor have en indløsningsaftale med NETS for at komme i gang med Dankort betalinger.

Indløsningsaftale

NETS Easy – Priser igennem os

EASY pakke Danmark Pris (DKK)*
Oprettelse af EASY merchant gratis
Abonnement pr. Merchant måned Kr. 75
Service fee – Dankort 0,35%
Kontakt os via email eller telefon for at få hjælp, og support til at blive godkendt og oprettet hos NETS Easy.

Lad os høre fra dig!

Jannie Villerup

Kunderådgiver & Creative Director
jv@standoutmedia.dk

Man. – fre. : 9.00 – 16.00
Tlf. er lukket ml. 11.30 – 12.00

Vores ydelser

webshop løsning Udtalelse fra kunde
webshop løsning

De får mine bedste anbefalinger.

Standoutmedia får 5 stjerner af mig. De har forvandlet vores webshop fra Udyret til Skønheden.
Deres service er helt i top, og ligegyldigt hvor stort eller lille problem jeg beder om hjælp til, er de altid søde og tålmodige til at hjælpe.

- Nordisk Saltskrub, 5/5 stjerner