Webshop i Woocommerce

Giver ubegrænsede muligheder

Webshoppens funktionalitet

Tusindvis af arbejdstimer er brugt på at lave den webshop løsning som vi benytter til alle nye kunder. Løsningen er optimeret til, at kunder i webshoppen gennemfører køb og samtidigt får en god oplevelse med brugen af webshoppen.

Unikt design

I samarbejde med en af vores grafikere udvikles et unikt design til jeres nye webshop. Vi tager altid højde for brugervenlighed og målgruppe.

Udvidelse af webshoppen

Med vores webshop løsning har du i princippet ubegrænsede muligheder for at udvikle din e-handel i den takt I ønsker. Systemet er modulbaseret og kan udvides løbende efter behov.

Produkt import

Vi har udviklet systemer, som kan overføre data fra jeres gamle webshop eller leverandørdatabaser. Derfor er det nemt at trække alle produkter ind i jeres nye webshop.

Integrationer til webshop

e-conomic

billysbilling

Tag imod betaling i webshop

En Woocommerce webshop kan håndtere flere betalings muligheder.
Derfor er det muligt at angive, hvilken betalingsmetode I ønsker jeres kunder skal vælge i mellem. Det kan fx. være mastercard, VISA, Dankort, faktura eller Mobilepay.

De fleste webshops arbejder med faktura, kreditkort og Dankort. Derudover kan I vælge bl.a. vælge EAN til offentlige kunder eller faste abonnement betalinger.

Se vores referencer

 

Godkendelsesprocess

Vi guider jer gennem godkendelsesproceduren og hjælper jer med at blive godkendt af NETS

Optimering af din webshop – så den sælger

Søgemaskineoptimering af webshop

Giver mange flere besøgende. Erfaring viser, at søgemaskineoptimering er den vigtigste komponent til at få succes med e-handel. Woocommerce er allerede sat op til søgemaskineoptimering.  Med en webshop i Woocommerce er I allerede kommet godt fra start.

Vi er eksperter i søgemaskineoptimering og digital markedsføring. Vi kan hjælpe jer med at få salget kørende, når jeres nye webshop er klar.

UX optimering af webshop

Når I har defineret jeres webshop, er optimering af brugeroplevelsen (UX) et meget vigtigt område. Denne optimering kan have stor betydning for jeres konverteringsrater. Jeres Woocommerce-webshop er allerede sat op efter gængse UX-metoder, men afhængigt af produkter og målgruppe kan vi hjælpe jer yderligere med UX-optimering af webshoppen. Det kan bl.a. være at gøre checkout-fasen så effektiv som mulig. På den måde kan vi hjælpe med at sikre jeres succes med e-handel.

Kontakt os og hør mere

 

Betalingsmuligheder i Webshop

Fakturabetaling

Jeres nye webshop understøtter naturligvis betaling med faktura.
Jeres kunder vil med denne løsning automatisk modtage en faktura fra systemet, når de har gennemført et køb i webshoppen. De fleste e-handlere afventer med at sende kundens ordre, til kundens betaling er registreret i banken.

Dette er den simpleste løsning at komme igang med. Vi skal blot have jeres kontonummer, derefter kan vi sørge for jeres webshop sender de rigtige bankinformationer til jeres kunder.

STRIPE

– Betaling med kreditkort og Visa Dankort
Stripe er gratis at oprette. Derfor er det umiddelbart den billigste måde at komme hurtigt i gang med at modtage kreditkortbetalinger. Med Stripe kan I indenfor få timer modtage alle de internationalt anerkendte korttyper som f.eks. VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Eurocard etc.

Stripe tager et beløb for hver betaling der modtages. Dog har de ingen faste månedlige eller årlige omkostninger.
Vi hjælper jer igennem oprettelsesprocessen og integrerer Stripe gratis i jeres nye webshop.

Læs mere om Stripeher.

NETS / Quick Pay

– Betaling med kreditkort, Dankort og Visa Dankort
Mange danske webshops tilbyder betaling med Dankort samt internationale kreditkort. Denne løsning kræver dels en indløsningsaftale med NETS / TELLER og dels en betalingsgateway, som sender betalinger fra jeres webshop til NETS / TELLER.

Vi anbefaler Quickpay som betalingsgateway.
For at komme igang med Quickpay skal I kontakte Standoutmedia.

Betalingskort

Kreditkort
Udover en aftale med Dankort / NETS kan I vælge, at jeres shop også skal modtage andre kreditkort. Dette kræver en tillægsaftale med for eksempel TELLER for at behandle internationale kreditkort.

TELLER administrerer begge typer aftaler, og I kan ansøge her.

I ansøgningsprocessen vælger I, om I kun vil modtage Dankort eller både Dankort og øvrige kreditkort.

Dankort
NETS er de eneste, som kan gennemføre Dankort-betalinger. Du skal derfor have en indløsningsaftale med NETS for at komme i gang med Dankort betalinger.

Indløsningsaftale

NETS / TELLERS priser:

Indløsningsaftalen kræver, at NETS godkender jeres webshop.

Vi kan hjælpe jer med godkendelsesproceduren, og som hovedregel kan I regne med, at jeres webshop godkendes af NETS, hvis I følger vores anvisninger.

Indløsningsaftalen ansøger I om, når webshoppen er færdig. Det kan tage op til 6 uger at blive godkendt af NETS.
Kontakt os via email eller telefon for at få hjælp, og support til at blive godkendt hos NETS.

Lad os høre fra dig!

Julie Klint Garby

Salg & kreativt design
juk@standoutmedia.dk

Man. – fre. : 9.00 – 16.00
Tlf. er lukket ml. 11.30 – 12.00

Vores ydelser

billig webshop Udtalelse fra kunde
billig webshop

De får mine bedste anbefalinger.

Standoutmedia får 5 stjerner af mig. De har forvandlet vores webshop fra Udyret til Skønheden.
Deres service er helt i top, og ligegyldigt hvor stort eller lille problem jeg beder om hjælp til, er de altid søde og tålmodige til at hjælpe.

- Nordisk Saltskrub, 5/5 stjerner