Det er ikke for sjov, at vi kalder os Danmarks Flinkeste Webbureau.

image desc

Vi tror på at glade medarbejdere = glade kunder

Det er ikke for sjov, at vi kalder os Danmarks Flinkeste Webbureau. Vi har frokostordning, frugtordning, teambuildingdage og mange fælles aktiviteter uden for arbejdstid.  I vores storrumskontor er der højt til loftet – bogstaveligt og billedligt talt. Der skal være frie rammer og mulighed for at udvikle sig gennem interaktion og sparring. Derfor værdsætter vi forskellighed og kreativitet.
Det vigtigste for os er tillid, gennemsigtighed og lighed.

Vi støtter

Alzheimerforeningen

I Danmark er op mod 85.000 mennesker ramt af en demenssygdom, og 400.000 lever med en dement i familien. Vi støtter Alzheimerforeningen for at skabe større opmærksomhed, bedre livskvalitet og mere viden om demens, der er den 5. hyppigste dødsårsag i Danmark.

SOS Børnebyerne

I Danmark lever ingen børn uden et hjem, mad eller en familie. Men sådan er det desværre ikke i alle lande. Derfor støtter vi SOS Børnebyerne, der kæmper for forældreløse børn og udsatte familier i verdens fattigste lande.

Fuck Cancer

Den canadiske velgørenhedsorganisation Fuck Cancer har formået at udbrede viden omkring tidlig diagnosticering og forebyggelse af kræft. Vi støtter Fuck Cancer’s kamp mod sygdommen, som så mange af os bliver berørt af.

I 2009 var vi to. I dag er vi over 25 medarbejdere.
Vi kæmper alle for at få dit produkt ud over rampen.

Standoutmedia kåret til Gazelle 2016 & 2017

(stadig lige så flinke som altid)

Gazelle_2016