Søgemaskineoptimering

SEO: vær synlig, ved søgninger efter dine ydelser

SEO er en af de bedste markedsføringsmetoder til at skaffe kunder. Søger man på fx ”advokat Århus”, så er det fordi man leder efter en lokal advokat i Århus, søger man på ”robotplæneklipper”, er det fordi man leder efter en robotplæneklipper.

Søgemaskineoptimering handler om at sikre, at potentielle kunder lander på netop din hjemmeside, når de søger efter det du tilbyder.

Kvalitetssikret SEO baseret på de rigtige søgeord

Vi har udarbejdet en omfattende tjekliste med tekniske forhold, der rettes til for at opnå de bedste resultater. Den enkelte SEO specialist kvitterer for, at alle punkter så vidt muligt er gennemgået og rettet til for at sikre, at alle kunder får et kvalitetssikret og ensartet produkt – og mest muligt for pengene.

Vores hold af specialister finder også de søgeord, der giver det bedste afkast, mens tekstforfattere med speciale i at skrive til nettet sørger for tekster til din hjemmeside, der er optimeret til SEO.

Vi holder os opdaterede – så du ikke behøver at gøre det

Mere end 200 forskellige faktorer kan påvirke dine placeringer i de organiske resultater på Google. Der skal arbejdes med både onsite og offsite SEO, og de tekniske faktorer på hjemmesiden skal være på plads, før der kan opnås resultater. Til gengæld kan SEO være en af de mest rentable former for online markedsføring, hvis det lykkes at opnå topplaceringer.

Vores strategier tilpasses løbende udviklingen for at sikre dig størst mulig synlighed i de organiske resultater, og alle SEO specialister holder sig konstant opdateret på den nyeste viden på området – så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

SEO skal være en god investering

Vi har stor respekt for din forretning og ved, at SEO skal give et godt afkast for at være rentabel. Vi gør derfor altid vores yderste for at sikre, at SEO bliver en god investering for dig. Vores marketing managers sammensætter den helt rigtige løsning til dig – uanset om du driver et mindre firma eller repræsenterer en af landets største virksomheder.

Du kan selv bidrage

Hvis du ønsker det, vejleder vi dig i, hvordan du overholder de grundlæggende regler for søgemaskineoptimering. Du kan derefter selv tænke SEO ind, når du opdaterer hjemmesiden.

Optimering er en investering i din ejendom

SEO bør ses som en investering i din ejendom. Dit domæne og din hjemmeside tilhører dig, og når du investerer i SEO, tilhører forbedringerne på din side også dig.

Bruger du hele dit marketing budget på Google Ads eller lignende, opnår du derimod ikke en øget værdi af din ejendom.

SEO er en langsigtet investering

Når man investerer i SEO, er det vigtigt at være opmærksom på, at det er en langsigtet investering. God søgemaskineoptimering tager tid, men til gengæld vil man ofte se, at afkastkurven er proportionelt stigende over tid.

Har du behov for en investering med hurtigt afkast, bør du i stedet satse på topplaceringer via kampagner oprettet med Google Ads eller Bing Ads. Det hjælper din marketing manager dig med at beslutte.

SEO arbejdet stopper aldrig

SEO er ikke en eksakt videnskab. Der findes ikke en opskrift, der altid virker eller en endelig facitliste. Og SEO foregår heller aldrig i et lukket rum – det er for altid en konkurrence mellem alle de virksomheder, der er i din branche, og som arbejder mere eller mindre aktivt med SEO.

Vi følger konstant udviklingen for SEO anbefalinger og sikrer, at vores SEO arbejde for dig følger de seneste retningslinjer. Vi overvåger også dine placeringer og trafikken til din side, så vi kan reagere omgående, hvis der er udsving eller fald.

Få dit eget Marketing Team

Med et Marketing Team hos Standout er du ikke begrænset til fx at have enten LinkedIn eller Facebook, – du har derimod adgang til alle vores ydelser. Din virksomheds projekt bliver vendt løbende på møder i marketingafdelingen og din Marketing Manager planlægger indsatsen ud fra jeres mål og aktuelle resultater.

Vores marketing team består af ca. 25 specialister, der alle har erfaring med en bred vifte af brancher, og der vil næsten altid være en, der har kendskab til netop din branche. Og hvis ikke, er vi friske på at lære mere!

Vores ydelser

søgemaskineoptimering Udtalelse fra kunde
søgemaskineoptimering

Super resultat

Dygtige og kompetente folk og meget meget tilfreds med arbejdet. De er ikke de billigste, men kommunikationen mellem os og medarbejderne samt det endelige resultat har været alle pengene værd! :) ...
Dygtige og kompetente folk og meget meget tilfreds med arbejdet. De er ikke de billigste, men kommunikationen mellem os og medarbejderne samt det endelige resultat har været alle pengene værd! :)

En ekstra stjerne ud over de 5 til deres SEO medarbejder, der er har nået meget fine resultater med vores placering på google på meget kort tid.
Vis hele udtalelsen »

- Smiley Køreskole , 5/5 stjerner