Tekstforfatning

Tekstforfatning optimeret til Google

Tekster, der får dig til tops på Google – og kunderne til at konvertere

En hjemmesides tekst er en central del af at opnå topplaceringer, når dine potentielle kunder leder efter dine produkter eller ydelser. For at løfte dit indhold til toppen af søgeresultaterne, skal dine tekster optimeres og tilpasses til søgemaskinernes algoritmer.

Men gode tekster er ikke kun vigtige i søgemaskinernes øjne. Dem teksterne altovervejende skal skrives til er brugerne.
Dine potentielle kunder.

Velskrevne tekster øger troværdigheden og skaber tillid til, at du er den rette leverandør af det produkt eller den ydelse, som brugeren efterspørger.

Vi ved, hvordan man skriver til nettet

På nettet går langt de fleste efter at afslutte den opgave, de skal løse, så hurtigt som muligt og med minimal arbejdsindsats. Brugerne besøger en side for at finde et hurtigt svar. Ikke for at læse en afhandling.

Det er derfor ekstremt vigtigt, at teksterne på din hjemmeside er tilpasset det forhold og leverer brugbart, relevant og opdateret indhold. Relevant og opdateret indhold om din virksomhed og dine produkter eller ydelser udstråler ekspertise og autoritet. Brugbart indhold, der besvarer dine besøgendes spørgsmål, viser, at du er dedikeret til at hjælpe dem. Det er afgørende faktorer for at vinde brugernes tillid og få dem til at konvertere.

Vores team af marketing specialister består blandt andet af dygtige tekstforfattere, der er trænet i at skrive til nettet, og som kan skrive tekster til din nye hjemmeside – eller gennemskrive de eksisterende, så de fremstår knivskarpt. Vores tekstforfattere kan levere gode, indbydende og sælgende tekster skrevet til nettet – som bidrager til, at endnu flere besøgende får lyst til at være kunde i din virksomhed.

Få dit eget Marketing Team

Med et Marketing Team hos Standout er du ikke begrænset til fx at have enten LinkedIn eller Facebook, – du har derimod adgang til alle vores ydelser. Din virksomheds projekt bliver vendt løbende på møder i marketingafdelingen og din Marketing Manager planlægger indsatsen ud fra jeres mål og aktuelle resultater.

Vores marketing team består af ca. 25 specialister, der alle har erfaring med en bred vifte af brancher, og der vil næsten altid være en, der har kendskab til netop din branche. Og hvis ikke, er vi friske på at lære mere!

Den gode tekst til nettet

Den gode tekst på nettet skal blandt andet formidle:

  • Hvorfor brugeren skal blive på hjemmesiden
  • Hvad netop dine USP’er (Unique Selling Points) og VP’er (Value Propositions) er
  • Hvorfor brugeren skal henvende sig lige netop til dig og ikke en af konkurrenterne

Derudover er det vigtigt, at tekster på nettet er skrevet og formateret så de:

  • Er nemme at scanne – ingen læser alt, hvad der står på din hjemmeside
  • Nævner dine vigtigste budskaber i de første to afsnit på siden
  • Gør brug af overskrifter og underoverskrifter, der er mere fremtrædende end den almindelige tekst, så brugerne hurtigt kan skelne
  • Er grupperet med små mængder af relateret indhold visuelt
  • Markerer vigtige ord og sætninger med fed
  • Gør brug af punktopstillinger eller tal til at adskille elementer i en liste eller proces

Skal vi skrive dine tekster?

Tekstforfatning er en tidskrævende proces, som kræver specialiseret viden for at give succes.

De rigtige tekster gør en kæmpe forskel, både hvis man vil frem i resultaterne på Google og hvis man vil have de besøgende til at konvertere.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at få skrevet skarpe tekster, der støtter op om SEO arbejdet.

Vi skriver tekster, der præsenterer dine produkter korrekt overfor dine besøgende – og søgemaskinerne!

Vores ydelser

tekstforfatning Udtalelse fra kunde
tekstforfatning

Flot og professionel hjemmeside

Jeg er meget tilfreds og glad for den hjemmeside, som Standoutmedia har lavet til mit firma! Standoutmedia har været meget lydhøre overfor mine ønsker og givet gode råd om billedematerialet, teksterne...
Jeg er meget tilfreds og glad for den hjemmeside, som Standoutmedia har lavet til mit firma! Standoutmedia har været meget lydhøre overfor mine ønsker og givet gode råd om billedematerialet, teksterne, opsætningen og i det hele taget alt, hvad jeg skulle forholde mig til. Standoutmedia har en god support, som altid er venlige at snakke med. Jeg vil til enhver tid anbefale Standoutmedia!
Vis hele udtalelsen »

- Bo Lyby, 5/5 stjerner