Remarketing

Sikrer at dine kunder ikke glemmer dig

Hvad er Remarketing?

Remarketing fungerer ved, at besøgende på hjemmesiden eller webshoppen får lagt en cookie på computeren. Cookien gør det muligt at markedsføre sig direkte til tidligere besøgende. Derfor er det muligt at få kontakt til de besøgende igen, efter de har forladt hjemmesiden.

Remarketing er en såkaldt “brand awareness” kampagne. Formålet med kampagnen er at gøre opmærksom på jeres virksomhed til besøgende, der tidligere har kigget på hjemmesiden.

Hvem kan bruge det?

Remarketing er et vigtigt værktøj i alle markedsførings strategier. Uanset, hvilken type kunder, produkter eller virksomhed er remarketing et værktøj, der sikrer, at I som firma ligger “top of mind” hos jeres potentielle kunder.

Remarketing sørger for potentielle kunder husker virksomheden de besøger. Derfor er det også mere sandsynligt at de vender tilbage til hjemmesiden og bliver til en betalende kunde.

Den billigeste måde at markedsføre sig overfor tidligere besøgende

Lad os høre fra dig!

Standoutmedia A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
2300 København S

info@standoutmedia.dk

Man. – tors. : 9.00 – 16.00
Fre. : 9.00 – 15.00

Vores ydelser

Udtalelse fra kunde

Danmarks Flinkeste og bedste webbureau

Det er et meget professionelt firma der skræddersyr din hjemmeside præcis efter dine ønsker, samt deres måde og behandle deres kunder på, er noget af den bedste service jeg har oplevet. Kan klart anbe...
Det er et meget professionelt firma der skræddersyr din hjemmeside præcis efter dine ønsker, samt deres måde og behandle deres kunder på, er noget af den bedste service jeg har oplevet. Kan klart anbefale dem til alle der skal have en ny, eller skal have opgradere deres nuværende til noget der er bedre
Vis hele udtalelsen »

- Tonny Fullerton, 5/5 stjerner