Jim Lyngvild

SE HJEMMESIDEN

VORES ANSVAR

Grafisk design, Projektstyring, Responsiv kodning, Special kodning, Webshop, UX & UI

OM CASEN

Nyt visuelt udtryk med indbygget shop og billetmodul

Standoutmedia blev valgt som samarbejdspartner, da jimlyngvild.com skulle redesignes. Den daværende side reflekterede ikke Jim Lyngvilds ånd og bredtfavnende interesser og var meget neutral. Historiefortælleren, designeren og iværksætteren ønskede en side, der afspejler hans personlighed og kreative udtryk.

Der var et stort ønske om en visuelt stærk side, der kunne rumme de mange projekter som Jim er involveret i. Siden skulle favne et univers af muligheder og have rene og overskuelige linjer med en klar kobling til Instagram. Den skulle rumme, at der sker meget, men samtidig have et cleancut, nordisk look.

Standoutmedia leverede et design efter ovenstående brief med mørke nuancer og et gennemgående fokus på bien, der optræder i logoet. Designet ramte plet og kunden er meget glad for det endelige visuelle udtryk.

KUNDENS OPLEVELSE

Stor ros og varm anbefaling til Standoutmedia

“Vi havde fået anbefalet Standoutmedia og har ikke et øjeblik fortrudt, at valget faldt på dem, da vi skulle have lavet ny hjemmeside med indbygget shop og billetmodul.

Vi havde mange ønsker og tanker selv, som deres dygtige grafiker André meget kreativt fik overført til designet og vi er meget glade for resultatet! Hele processen forløb over al forventning, og vi er hele vejen igennem blevet mødt af hjælpsomme, kompetente og løsningsorienterede medarbejdere.

Siden har kørt upåklageligt og når der er brug for hjælp eller vejledning er supporten hurtig med svar og løsning.

Tak til Jannie og Standoutmedia for professionelt og godt samarbejde.”

- Morten Paulsen, CEO

Lad os høre fra dig!

Jannie Villerup

Kunderådgiver & Creative Director
jv@standoutmedia.dk

Man. – tors. : 9.00 – 16.00
Fre. : 9.00 – 15.00

Vores ydelser