Google Shopping

Når jeres produkter skal matche jeres målgruppe

Når jeres produkter skal matche jeres målgruppe

Ram jeres målgruppe når de søger efter netop de produkter I tilbyder i jeres webshop.
Google Shopping er et af de mest effektive online annonceringsværktøjer og en oplagt mulighed for webshops, hvor potentielle kunder kan eksponeres for annoncer i både research- overvejelses- og købsfasen. Med en Google Shopping kampagne vil jeres produkter blive vist på forsiden af Google med billede af det søgte produkt.

Få en specialtilpasset løsning

Standout tilbyder forskellige løsninger, alt efter behov. Vores løsninger kan blandt andet indeholde:

 • Webshop integration
 • Opsætning af Google Merchant Center
 • Overvågning af Merchant Center integration
 • Løbende optimering af shopping kampagnen

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe ind og tale med en af vores Google certificerede medarbejdere. Vi har særlig ekspertise i opsætning af Google Shopping for WooCommerce webshops.

En shoppingoplevelse, der giver overblik over udvalg og pris

Forbrugerne ønsker enkle og overskuelige shoppingoplevelser, der giver dem en følelse af at have fået den bedste pris og et produkt, der matcher deres behov. Hvis du er konkurrencedygtig på prisen kan Google Shopping være en oplagt måde at tilbyde dette til potentielle kunder.

En Google Shopping annonce består af et produktfoto, et produktnavn, en pris på produktet og navnet på forhandleren. Annoncerne kan også indeholde informationer tilbud, tilgængelighed og forsendelsesmuligheder.

Annoncerne vises i den øverste sektion på Google eller i højre side, øverst på siden for billedsøgninger og under Google-fanen ’Shopping’.

Google Shopping er oplagt for webshops med en markant online tilstedeværelse, konkurrencedygtige priser og et omfattende produktkatalog, da annoncerne autogenereres ved hjælp af et produktfeed.

Det får du med en Google shopping kampagne hos Standout

Når vi har tjekket, at din webshop gør det muligt at oprette et produktfeed, der lever op til Googles krav, sørger vi for at:

 • Oprette en konto til dig i Google Ads
 • Generere dit produktfeed
 • Oprette en Google Merchant Center konto
 • Uploade dit produktfeed til Google Merchant Center
 • Forbinde din Google Ads konto med din Google Merchant Center konto
 • Oprette en Google Shopping kampagne i Google Ads
 • Kampagnen løbende justeres og optimeres

FÅ DIT EGET MARKETING TEAM

Med et Marketing Team hos Standout er du ikke begrænset til fx at have enten LinkedIn eller Facebook, – du har derimod adgang til alle vores ydelser. Din virksomheds projekt bliver vendt løbende på møder i marketingafdelingen og din Marketing Manager planlægger indsatsen ud fra jeres mål og aktuelle resultater.

Vores marketing team består af ca. 25 specialister, der alle har erfaring med en bred vifte af brancher, og der vil næsten altid være en, der har kendskab til netop din branche. Og hvis ikke, er vi friske på at lære mere!

Vores ydelser

Udtalelse fra kunde

Flot arbejde, fedt produkt, super service

Da et website til vores nyetablerede selskab skulle designes og udvikles, havde vi en fantastisk samarbejdspartner i Standoutmedia. Rigtig god forståelse for vores afsæt, behov og sammensætning samt k...
Da et website til vores nyetablerede selskab skulle designes og udvikles, havde vi en fantastisk samarbejdspartner i Standoutmedia. Rigtig god forståelse for vores afsæt, behov og sammensætning samt kompetent indlevelse i vores pitch. Innovative ideer, god smag og stor imødekommenhed gennem hele processen. Hurtig og super service med høj grad af tilgængelighed gennem korrektur- og launchfasen.

Vi kunne ikke være gladere :)
Vis hele udtalelsen »

- Nordic Eye Venture Capital, 5/5 stjerner