Annoncering på Google

Kom til tops i søgeresultaterne med Google Ads

Tag førstepladsen med Google Ads

Annoncering på Google Ads er en omkostningseffektiv og intelligent markedsføringsform på nettet. Med den rigtige strategi er det altid muligt at skabe et fornuftigt afkast af de markedsføringskroner, du investerer.

Annoncer på Google vises øverst i søgeresultaterne og sikrer dig synlighed, når en potentiel kunde søger efter netop dine produkter eller ydelser.

Der er findes et utal af muligheder inden for forskellige kampagne- og annoncetyper på Google Ads – vi har ekspertisen til at sammensætte en løsning, der er tilpasset dine målsætninger og din forretning. Efterfølgende opsætter vi kampagner, sporing og optimeringsplaner, der skaber den bedste langsigtede performance.

Øg dit salg og få flere leads med Google Ads

Vores hold af skarpe specialister i Google Ads ved, hvad der fungerer bedst, når din virksomhed skal skabe flere salg og tiltrække leads. Vi mener, at fornuftigt opsatte kampagner på Google Ads er blandt de mest intelligente og omkostningseffektive annonceringsformer på nettet.

Vi har stor erfaring med at skabe løsninger for vores kunder, som skaber et fornuftigt afkast (ROI). Strategien for dette fastlægges naturligvis i samarbejde med dig.

Fordele ved at overlade din Google Ads annoncering til professionelle

  • Vi følger nøje udviklingen og de seneste trends på Google Ads-området
  • Vi gennemtænker kampagneopsætning, sporing og optimering for at skabe optimal, langsigtet performance
  • Vi byder ind med vores specialiserede viden og gør vores yderste for at sætte os ind i din forretning
  • Vi tænker i sammenhænge og integration mellem forskellige online-aktiviteter såsom hjemmeside, Facebook og andre kanaler/medier
  • Vi er ærlige. Mener vi ikke, at Google Ads er den rette vej for dig, finder vi sammen bedre alternativer

FÅ DIT EGET MARKETING TEAM

Med et Marketing Team hos Standout er du ikke begrænset til fx at have enten LinkedIn eller Facebook, – du har derimod adgang til alle vores ydelser. Din virksomheds projekt bliver vendt løbende på møder i marketingafdelingen og din Marketing Manager planlægger indsatsen ud fra jeres mål og aktuelle resultater.

Vores marketing team består af ca. 25 specialister, der alle har erfaring med en bred vifte af brancher, og der vil næsten altid være en, der har kendskab til netop din branche. Og hvis ikke, er vi friske på at lære mere!

Sådan foregår samarbejdet

Når vi indleder arbejdet, skaber vi et overblik over jeres nuværende aktiviteter på Google Ads og kommer med forbedringsforslag. Har din virksomhed ikke allerede en Google Ads-konto, opsætter vi en for dig.

Efterfølgende sikrer vi, at alt fungerer som det skal, og sætter derefter ind med løbende optimering, der gradvist gør din annoncering skarpere og mere målrettet.

Du vælger selv den månedlige budgetgrænse, og den kan justeres når som helst, alt efter om du ønsker at skrue op eller ned for din annoncering.

 

Ram hvert element i salgstragten præcist med Google Ads

Google Search Ads sikrer dig synlighed, når potentielle kunder aktivt søger efter dine produkter eller tjenester. De er langt fremme i salgstragten og klar til at købe.

Remarketing annoncer, der målrettes mod tidligere besøgende på din hjemmeside, som er i overvejelses- eller købsfasen.

Google Shopping Ads rammer potentielle kunder i både research-, overvejelses- og købsfasen og er en oplagt mulighed for webshops.

Google Display Ads er velegnede til alle faser i salgstragten. De kan både bruges til fastholdelse og branding samt til potentielle kunder i overvejelses- og købsfasen.

YouTube kampagner kan tilpasses, så de kan bruges til alle faser i salgstragten, og er et oplagt medie for fx efterskoler og andre uddannelsesinstitutioner.

Intelligent annoncering på Google

Vi ved, at det virker at lave online annoncering med Google Ads. Derfor anbefaler vi det til alle, der ønsker nye kunder. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med annoncering på Google. 

Vores ydelser

Annoncering på Google Udtalelse fra kunde
Annoncering på Google

Vælg Standout og I vil ikke fortryde det

Standout laver super flotte hjemmesider, som hjælper ens virksomhed med at få kunder. De har professionelle og dygtige medarbejder der hjælper en med alt fra A-Z. De følger op på det månedlige arbejde...
Standout laver super flotte hjemmesider, som hjælper ens virksomhed med at få kunder. De har professionelle og dygtige medarbejder der hjælper en med alt fra A-Z. De følger op på det månedlige arbejde med Google Ads og SEO søgeord, således at man hele tiden er opdateret med de rigtige søgeord i forhold til Google og så man ikke spilder unødvendige penge på de forkerte søgeord.
Alt i alt er både du og din virksomhed i trygge hænder når man vælger Standout
Vis hele udtalelsen »

- Ea Sille, 5/5 stjerner