Børsen Gazelle 2018

Vi er stolte over at være kåret som
Børsen Gazelle virksomhed 2018 – 2017 og 2016.

6 år med sund & høj vækst

Siden 2007 har Standoutmedia været fokuseret på at skabe hjemmesider og online-marketing løsninger af høj kvalitet til fair priser.
Mange kunder har været med fra starten, men rygtet har spredt sig til mange nye kunder og vi er stolte over at vi driver en sund og stabil forretning.

Vores 3 Gazeller betyder at vi fra Børsen er blevet anerkendt for ialt 6 år med høj vækst og positive resultater.

Børsen Gazellevirksomhed

Børsen Gazellevirksomheder er virksomheder som har markeret sig ved meget hurtig vækst samtidigt med at der skabes positive resultater.

For at komme i betragtning som Gazelle virksomhed skal man først og fremmest leve op til kravene til en reference virksomhed.
Referencevirksomheder er defineret som danske aktie og anpartsselskaber af en vis størrelse hvor der minimum er offentliggjort årsregnskaber for 4 hele kalender år.

En Børsen Gazelle virksomhed er virksomheder som ud over at være referencevirksomhed også har skabt mindst en fordoling af omsætningen og samtidigt skabt positive resultater målt over de seneste fire regnskabsår.

Læs evt. mere om Børsen Gazelle på børsen.dk eller Wikipedia

Hvor mange Gazellevirksomheder
findes der i Danmark

Hvert år kåres ca 3.000 Gazellevirksomheder fordelt over hele Danmark.
Gazellevirksomheder udgør således imellem 0,5 og 1% af de ialt ca 300.000 registrede virksomheder i Danmark.

Marathongazelle

Virksomheder med 4 eller flere Gazellekåringer opnår titlen Marathon gazelle.
Marathongazelle betyder således at man har fordoblet resultatet af sin gazelle for 4 år siden. Marathongazeller er således virksomheder som har ekstrem høj og stabil vækst i en periode på mindst 8 år.

Der er kun ca 100 virksomheder pr. år som opnår titlen som Marathongazelle.

En Børsen Marathon gazelle er således de virksomheder som har formået at skabe hurtig vækst og positive resultater over en periode på mindst 8 år.

Vores ydelser