Kåret til gazelle 8 år i træk

Børsen Gazelle virksomhed 8 år i træk:
2023 – 2022 – 2021 – 2020 –
2019 – 2018 – 2017 – 2016


Vi er kåret som Marathon Gazelle virksomhed

Siden 2007 har Standout været fokuseret på at skabe hjemmesider og online-marketing løsninger af høj kvalitet til fair priser. Mange kunder har været med fra starten, og siden da er vores gode rygte spredt til mange nye kunder. På den baggrund er vi nu ottende år i træk blevet belønnet med titlen som Gazellevirksomhed. Vi er utroligt stolte over, at vi driver en sund og stabil forretning.

Vores otte Gazeller betyder, at vi af Børsen er blevet anerkendt for i alt 10 år med høj vækst og positive resultater.

Se vores seneste årsrapporter:

Årsrapport 2022 – Standout A/S

Årsrapport 2021 – Standout A/S

Børsen Gazellevirksomhed

Børsen Gazellevirksomheder er virksomheder, som har markeret sig ved meget hurtig vækst, samtidigt med, at der skabes positive resultater.

For at komme i betragtning som Gazelle virksomhed skal man først og fremmest leve op til kravene til en reference virksomhed. Referencevirksomheder er defineret som danske aktie og anpartsselskaber af en vis størrelse, hvor der minimum er offentliggjort årsregnskaber for fire hele kalender år.

En Børsen Gazellevirksomhed er en virksomhed, som ud over at være referencevirksomhed også har skabt mindst en fordobling af omsætningen og samtidigt skabt positive resultater målt over de seneste fire regnskabsår.

Læs evt. mere om Børsen Gazelle på børsen.dk eller Wikipedia.

Gazellevirksomheder i Danmark

Hvert år kåres ca 3.000 Gazelle virksomheder fordelt over hele Danmark.
Gazelle virksomheder udgør således imellem 0,5 og 1% af de ialt ca 300.000 registrerede virksomheder i Danmark.

Marathongazelle

En virksomhed som opnår titlen som gazelle virksomhed mindst fire år i træk opnår titlen Marathon Gazelle.

At være Marathongazelle virksomhed betyder således, at man har fordoblet resultatet af sin første gazelle for 4 år siden. Marathon Gazeller er derfor virksomheder, som har en ekstrem høj og stabil økonomisk vækst i en periode på minimum 7 år.

Det er kun ca 100 virksomheder om året som opnår titlen som Marathongazelle – altså helt nede i 0,03% af de ca. 300.000 registrerede virksomheder i Danmark.

At blive tildelt titlen som Marathon Gazelle virksomhed er således en meget eksklusiv og stor ære, og det er et bevis på, at man som virksomhed har formået at vedligeholde et stabilt niveau af stærk vækst og positive resultater over en 7-årig periode.

Vores ydelser