Facebook annoncering

Fordi dine kunder er der

Professionel annoncering på Facebook

Vi tilbyder oprettelse og opsætning med unikt grafisk udtryk og hjælper dig selvfølgelig med at komme igang.

Skal vi hjælpe jer?

Alle Facebook kampagner udarbejdes i samarbejde med jeres kampagnespecialist og opsættes herefter af en af vores grafikere.

Hvis I ikke allerede har en Facebook side, kan vi hjælpe med at oprette en side, designe profilbillede, og tidslinjefoto.

Budget til Facebook debiteres særskilt.

Målret din markedsføring til din målgruppe

Med facebook annoncering kan du nå ud til specifikke målgrupper der har interesser relateret til dit firma. Facebook´s analysesystem vil spore på modtagelsen af dine annoncer, hvorefter vi kan specificere hvad for nogle segmenteringer der skal lægges vægt på i fremtiden.

Sikrer at du ligger “top of mind” hos dine kunder

Facebook re-marketing også kaldet Facebook pixlen er et sporingsværktøj som du kan bruge til at spore de brugere der allerede har været inde på din hjemmeside og kender dig og dit brand. Målgruppe dataen kan derefter bruges til at annoncere direkte til dem omkring fx nye services, produkter.

Lad os høre fra dig!

Standoutmedia A/S
Strandlodsvej 6, Opgang B, 3.tv
2300 København S

info@standoutmedia.dk

Man. – tors. : 9.00 – 16.00
Fre. : 9.00 – 15.00

Vores ydelser

Facebook annoncering Udtalelse fra kunde
Facebook annoncering

Standoutmedia er et webbureau man kan regne med

De svare hurtigt på ens forespørgelser. Jeg har i mange år arbejdet med langt større bureauer og her mødte man ikke den samme fleksibilitet og hurtig behandling. Ud over at de er hurtige til at løse opgaverne, så er det også nogle utrolig søde mennesker der arbejder der.

- Pernille Hove, 5/5 stjerner