Bing Ads

En overset marketing mulighed 

En af de mest oversete investeringsmuligheder på nettet

Ved at annoncere på Bing får du en unik mulighed for at udnytte en overset investeringsmulighed og komme et skridt foran dine konkurrenter. Bing er en overset søgemaskine, og da få har øjnet de muligheder, der er for annoncering, er det ofte muligt at købe meget billige topplaceringer. Dertil er det vores erfaring, at kampagnerne konverterer bedre end på Google Ads. At investere i at blive synlig på Bing er en af de bedste anbefalinger, vi kan give dig inden for online markedsføring.

Bing er mere udbredt, end du tror

Mange mener, at Bing er en ligegyldig søgemaskine, men deres markedsandel er trods alt større, end man skulle tro. Bing har i Danmark en markedsandel på knap 4%, og selvom det ikke lyder af meget er det – de lave klikpriser og gode konverteringsrater taget i betragtning – en investeringsmulighed, der falder i kategorien ’lavthængende frugter’.

Billigere klikpriser og mindre konkurrence

Ved en søgning på Bing på snart sagt et hvilket som helst søgeord, vil man finde markant færre annoncer på Bing. Den lavere konkurrence betyder typisk klik til lavere indkøbspriser. Det er ikke usædvanligt at se klikpriser, der ligger 50 % lavere end priserne på Google Ads.

Generelt ses der også højere konverteringsrater på Bing – kort sagt, at flere klik på dine annoncer ender med at give penge i kassen hos dig, end tilfældet er på fx Google Ads. En væsentlig del af forklaringen er, at der er færre annoncører og dermed større sandsynlighed for, at en bruger vælger dig som leverandør.

En anden forklaring på at Bing ofte er meget rentabel er, at det segment, der typisk benytter Bing, har en gennemsnitsalder på +35 og derfor ofte er mere købedygtigt.

Få dit eget Marketing Team

Med et Marketing Team hos Standout er du ikke begrænset til fx at have enten LinkedIn eller Facebook, – du har derimod adgang til alle vores ydelser. Din virksomheds projekt bliver vendt løbende på møder i marketingafdelingen og din Marketing Manager planlægger indsatsen ud fra jeres mål og aktuelle resultater.

Vores marketing team består af ca. 25 specialister, der alle har erfaring med en bred vifte af brancher, og der vil næsten altid være en, der har kendskab til netop din branche. Og hvis ikke, er vi friske på at lære mere!

Bing er standard søgemaskine på mange enheder

Bing er standardsøgemaskine i browserne Internet Explorer og Edge, som begge er relativt hyppigt benyttede browsere i Danmark. Desuden er Bing en fast del af Microsoft produkter fx. Windows, Outlook produkter, Skype, Xbox – og mange får aldrig indstillet en anden standard browser.

Skal vi opsætte Bing Ads for dig?

Har du lyst til at få afklaret om Bing Ads er en rentabel markedsføringsmulighed for dig, så kontakt os på 70 70 26 80 for at høre mere. Har du allerede en Google Ads kampagne, kan vi hurtigt og nemt overføre til den Bing, så du kan komme i gang.

En overset og rentabel investeringsmulighed

Billige klikpriser og høje konverteringsrater. Annoncering på Bing Ads er en overset mulighed for at komme et skridt foran konkurrenterne.

Vores ydelser

Bing ad Udtalelse fra kunde
Bing ad

Standoutmedia er et webbureau man kan regne med

De svare hurtigt på ens forespørgelser. Jeg har i mange år arbejdet med langt større bureauer og her mødte man ikke den samme fleksibilitet og hurtig behandling. Ud over at de er hurtige til at løse opgaverne, så er det også nogle utrolig søde mennesker der arbejder der.

- Pernille Hove, 5/5 stjerner