Billige hjemmesider

Hjemmesider med lave startpriser og årlige omkostninger

Lave årlige omkostninger

Der er mange som sælger billige hjemmesider, men ofte ender du med en løsning som ender med at blive meget dyr da de årlige omkostninger for hjemmesiden ligger meget højt.

En billig hjemmeside hos Standoutmedia er udviklet i WordPress som er verdens største hjemmeside system. WordPress er gratis og dermed licensfrit at anvende. Den eneste årlige omkostning er til hosting og support af din hjemmeside. Alle hjemmesider skal være hostet et sted for at kunne findes på internettet.

Færdig billig hjemmeside fra 595 kr/md

Prisen for vores billige hjemmeside inkludere opsætning og design af din helt egen hjemmeside i wordpress. Du modtager efterfølgende en manual så du selv kan opdatere din nye hjemmeside med egne tekster, billeder etc. Det er super nemt. Skulle du alligevel have spørgsmål eller behov for hjælp sidder vores supportere klar til at hjælpe dig.

Vi er kendte for at være Danmarks flinkeste webbureau, vi er kreative, iderige, og vores priser er rimelige, vi har ingen aftaler som forlænger sig selv, du er ikke bundet til os længere, end du selv ønsker, du har support og naturligvis tager vi højde for søgemaskine optimering når vi producerer din hjemmeside.

Vi producerer billige  hjemmesider  i wordpress og hjælper dig med hele processen lige fra idé til færdig hjemmeside – uden at du behøver at levere mere end du selv ønsker.

Professionelle hjemmesider – Rimelige priser

Når vi skriver billige hjemmesider betyder det, at du får en professionel hjemmeside til en rimelig pris –
En hjemmeside som du selv ejer.
Ingen dyre eller skjulte hosting-priser, som forlænger sig selv.

Vælg dit design

Hjemmesider til en god pris behøver ikke at ligne billige hjemmesider.
Vi tager udgangspunkt i din virksomhed når vi skaber dit design og sikrer at du ender som en af vore mange tilfredse kunder.

Vælg imellem de designs som findes nederst på siden. Vi tager herefter udgangspunkt i din virksomhed og målgruppe når vi tilretter designet til din nye hjemmeside.
Vi har lang erfaring med markedsføring og hjemmesider. Det er din garanti for et professionel resultat, som du bliver glad for.

Se referencer

 

Hosting & support – inkluderet!

Vi tilbyder teknisk support og hosting af hjemmeside med 24 timers overvågning og backup med i prisen!

Flot hjemmeside med minimum indsats

Du tænker sikkert allerede at det lyder besværligt at få et nyt website, men faktisk så sørger vi for det hele; opsætning, layout, domæneoverdragelse, køb af eventuelle billeder, ja alt hvad det kræver for at du får en god oplevelse med din nye hjemmeside.

Gratis Support

Du får naturligvis login til din hjemmeside, så du selv kan redigere i tekst og billeder, men du kan selvfølgelig altid få hjælp af vores support-afdeling.
Interesseret i en billig hjemmeside? Kontakt os her eller ring: 7070 2680

Vores ydelser